En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka. Efter ett långt besök på sjukhuset hos pappa hämtade jag Linn och åkte hem
Hela förra sommaren körde jag med mingrillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men iår gapar kylen tom på sådan marmelad
Det viktiga är bara att du knådar degen ordentligt. Idag bakade jag årets första lussebullar. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blirväldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillarverkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Häll grädden över den hackade chokladen, och rör sakta men ordentligttills all choklad smält och blandats med grädden – en ballongvisp av metall är ett smidigt verktyg för detta
Det är alltidlika spännande att ta en titt på bloggens statistiki slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsreceptilistan, det beror förmodligen på att jag ofta delar minabakningsreceptibakningsgrupper på facebook
Låt soppan vila en stund innanservering så att smakerna sätter sigordentligt. Igår ägnade vi hela dagen åt att pyssla i köket och bara roa oss med sådant vi tyckte lockade, vilket blev en liten smygstart på julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.