Jag sa ju att jag skulle få tjata om det med, tänk så rätt man får jämt *suck* Påminde kundvärden (som det så fint heter) om det förra torsdagen och han sa att det skulle bli gjort den här veckan
Dagentill ära blev ett mellanmål med en hälsosam blåbärskräm toppad med chia och mjölk. Jobbet har startat och provköket är i full rullningvilket betyder massa god mat och recept här på bloggen, hoppas jag inte tjatat ut er allt för mycket med alla semesterbilder men att laga mat på semestern är litehalvbökigt och jobbigt när man inte har några resurser
Igår lagade viingen mat, så idag lördag blev sistadagen som vi testade Gröna kassen. Vi kan rekommendera den till er som är intresserade av ekologiskvegetarisk eller laktosfri mat och är sugna på ny inspiration eller helt enkelt behöver hjälp ivardagen med matplanering
Idag är sistadagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixatlitei lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
dagen mötte mig med regnrusk och mysbyxor. Vad är då bättre än att smyga ut på internet och läsa alla härligainlägg om hur nyårsaftonen blev för er andra
Och här kommer foton från min och Svanhildssista hela dag iIstanbul. Efter middagen kände vi oss alla ganska trötta och Svanhild hade ännu inte hämtat sig helt från sin magsjuka
Oij, märkte just att det visstblivit en hel del inlägg om rabarber på senaste tiden. Men eftersom VI har en hel del rabarber kan jag tro att NI också har det, och villhitta på någonting kul att laga av dem
Blanda sen creme fraiche, grädde, sweetchili sås och riven ost och fördela överst. Den här kycklinggratängen gjorde jag härom veckan och den är fantastisk god
Åh vad jag avskyr det där med matlagning de dagar man inte är på topp. Fantasin tryter, tiden går först väldigt långsamt och sen säger det bara tjoff åsså har massa tid bara runnitiväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.