Låt spenaten tina i ett durkslag. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler
Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar. Innertemperaturen ska visa mellan 80-85 grader. 1 krm vit- eller svartpeppar
Ett glutenfritt fröknäcke som är helt fantastiskt. Låt svalna och njut sedan av ditt ljuvliga fröknäcke som du kommer få göra många plåtar av, de lovar jag
TwitterFacebookLinkedInPinterestStumbleUponGoogleE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Såg det här receptet på en amerikansk sida och föll för det eftersom resultatet var så snyggt
Vi är bara i planeringsstadiet ännu, men ändå är det här nånstans som allting börjar. För mig handlar det mer om att skapa en bra grund för ett bra resultat
men - det går hur bra som helst att göra så, och resultatet blev alldeles strålande. Kanske är det inte så man "ska" göra - men det är så jag gör, och det fungerar för mig
bak och inspirationsblogg, bakblogg, cheesecake med räkor, jul, mat- och bakblogg, matblogg, midsommar, midsommarafton, midsommarlunch, midsommarmat, påsk, räkcheesecake, räkor, räktårta, systrarna m, systrarnam
Kristin Moelven, jägarinnan, kökschefen och ägarinnan till ett känt värdshus har bjudit mig med på älgjakt -Hon är ljus och mild som en skandinavisk sommarnatt, men när hösten kommer får Hon "mord" i blicken-
Hur ska jag då få min feeder-gen mättad. Som att stjäla godis från ett barn, fast lite tvärtom. Jäkligt lätt recept det här, känns som en bra mjukstart för mig som i princip har varit borta från köket i en månad
Lägg skink-steken i formen och lägg på locket. Låt oss slänga in den som den är. Hel kotlett. Det är honungen som reagerar så i värmen och mörknar allt kring sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.