Smält smöret och låt det svalna. Vispa äggen och sockret poröst. Tillsätt smöret och rör om. Blanda mjölet med bakpulvret och tillsätt det tillsammans med mjölken
Ugn 200º. Rör smör och socker smidigt till kakan. Tillsätt äggen. Blanda för sig mjöl, bikarbonat och bakpulver och rör ner 2 1/2 dl av mjölblandningen i smeten
Saffransbullar med kesella är ju en vida känd julfavorit bland många och min tanke var helt enkelt att bullarna skulle bli ännu lyxigare och ännu smakrikare och saftigare med den lite fetare créme fraichen i degen
Fick receptet av Signes kompis mamma Malin. Signe har dans träning i afton oxå så jag väntar där just nu och passar på att skriva receptet åt er på den super goda kycklinggrytan vi laga för ett tag sen
Mina söners favorit är de stora mjuka skånepepparkakorna som de äter med smör och ibland ost. Gissa om jag blev glad den dag jag fann ett recept och provbakade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.