Återigen ett stort tålamod - menbelöningen, belöningen är fantastisk. Första brödet ut med nya degen blev på vete- och durumvete, grundsurdeg, salt och vatten
Jag valde idag att göra en form av “pommes” av kålrabbinmen nästa gång tänker jag experimentera och göra enkålrabbi-gratäng, det tror jag kan bliriktigt gott
Myntan användervi mest i goda drinkarmen nu senastfickden samsas med fetaost och äpplenien makalöst god sallad som vi slängde på entallrik där fläskkotletter och klyftpotatis låg
fiskkrydda (den jag användeinnehåller bl. Men det är också fint att vara tillbakai det egna köket. Om jag är borta från matlagningen för länge kliar det ifingrarna
Tillsätt under tidenspenatentillsvamp-ochlökblandningen och stek tillsdensjunkitihop. Fickden här rättenöppen Lasagne med spenat och mandelpesto av minväninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med på middagen och nu bjöd jag dentill några andra vänner
Så för att vändaen tråkdag till något betydligtroligarefick det blien dag köket, bland kastruller, vispar och en massa gottigt, bara sånt som gör mig på betydligt bättre humör
Efter lite sökande både häran och däran beslöt vi att den skulle få ingåien gratäng med andra godsaker, ett beslut som visade sej var väldigt lyckat - om vi får säga det själv
Den kan användastill många rätter och råvaror och är en skonsam tillagningsmetod. För att inte tex wonton-knyten ska klistra fast ibotten på ångkokarenfinns det några knep
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.