Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök ellermed marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Skär kålen i tunna strimlor, filéa apelsinen, det gör du genom att skala apelsinen, skära bort det yttersta hinnorna och därefter skära ur fluftorna ur de hinnor de ligger i
Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar. Tillsätt majonnäs och tranbär och toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär
Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord". Med sina klara färger är denen njutning för ögat, men också för magen
Prova gärna att byta ut linserna mot buljongkokt gröt- eller fullkornsris så här i juletid. Passar perfekt till resterna från julens kalkon tillsammans meden kall sås gjord på örter, crème fraiche, majonnäs och enliten klick dijonsenap
I've been working with Hälsans Kök and their concept "A Green Christmas". Det är kanske lätt att avfärda ett vegetariskt julbord som tråkigt eller svårt men jag hävdar istället att det är gott och enkelt
Som andra recept för Hälsans Kök är Chèvregratinerad Rödkål med a la Bacon. This is the second dish from my Green Christmas Table for Hälsans Kök and it's a recipe that's perfect as a starter or as a part of a Christmas Buffé that we eat in Sweden
Gören dressing av olivolja och citronsaft. Slå dressingen över salladen. 1 apelsin, skalad och skuren i skivor. 1 blodapelsin, skalad och skuren i skivor. 1 grapefrukt, skalad och skuren i skivor. 1 citron, saften
Gören dressing av olivolja och citronsaft. Slå dressingen över salladen. 1 apelsin, skalad och skuren i skivor. 1 blodapelsin, skalad och skuren i skivor. 1 grapefrukt, skalad och skuren i skivor. 1 citron, saften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.