Våga utsätta sig för prövningaroch ta ut svängarna. Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Jag har en plastmapp där jag lägger recept som jag river ut från tidningaroch vill testa. I bland när jag ska bjuda på något speciellt bläddrar jag i genom mappen, testar, bloggar om det och sen slänger jag urklippet
Pressa också ut saften i ett litet glas. Mixa cashewnötter och russin fint. Häll smeten, skalet, saften och vattnet i en skål och blanda ordentligt till en lite kletig smet
Och min skapare, så god den blev. Låt botten kallna ordentligt så blir den enklare att hantera. Till botten använde jag prinsesstårtbottnarna från Jillsmat, men smaksatte den med kakao och starkt kaffe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.