Jag har jobbat till två men sedan var jag hemma hela kvällen och kunde göra en god indiskgryta. Stek desss i olja och salta och peppra, hacka lök och vitlök och lägg igrytan
Blanda korianderfrö, spiskummin, garam masala och chiliflakesi en skål och ställ åt sidan. Skala lök, vitlök och ingefära och skär ner det i grova bitar
Riv morötterna. Tillsätt alla kryddor. 11 klyfta vitlök. 12 dl röda linser. 11/2 tsk spiskummin. 13 krm torkad chili. 11 tsk saltSkala och finhacka lök & vitlök. 1Fräs lök, vitlök och morötter i olja. 1Häll i krossade tomater och kokosmjölk. 1Häll sedan ilinserna och låt koka på svag värme icirka 20 minuter. 1Servera med bröd eller ris
Justera grytan så att vattennivån är jämn efter hand. Se "Fyra marinader för Paneer" hur man mkt enkelt sätter piff på osten om man inte skall ha den i någon rätt direkt
Eftersom jag är mera NoCarb än carnivore så tillåter jag även kokos imin mat. Grundtanken i att bara äta animaliska produkter är för att växter innehållerväxttoxiner för att viinte skall vilja äta upp dem
Det är inte bara glutenintolleranta som letar alternativtill vetemjöl – dieter, internationellabakinfluenser och nyfikenhet på nya smaker styr också många mot specialmjölshyllan
Servera grytan med en klick yoghurt och bröd. Skala och strimla morötter och lök. Det blev inte alls så chili-hot som jag trott, utan istället en ganska mildgryta
Surfat runt och tittat på ett gäng recept och det indiskabidraget blev såhär. Visadesig att sambon inte var så förtjust i p-nackor men gillade ändå smaken på grytan
Häll mjölken i en gryta. Paneer är en indisk ost som går att steka. Den smakar inte så mycket utan får smak av den mat den tillsättsi eller så tillsätter man salt och olika kryddor eller någon god marinad när paneeren steks
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.