400 g
falukorv 1 gul lök 2 klyftor vitlök smör, att steka i 30 g ingefära 500 g blomkål 1 förp kikärtor 1,5 msk curry 1 förp krossade tomater 2 dl matlagningsgrädde salt och nymalen svartpeppar
Till servering färsk koriander eller persilja basmatiris naturell, fet yoghurt
Skär sex tvära snitt med jämna mellanrum. Ta bort skinnet från falukorven. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Tillsätt alla övriga ingredienser och smaka av och se om någon mer krydda behövs, låt grytan puttra i en timma och servera med jordnötter, färsk mango och ris
En väldigt lång dag med massa jobb, tredje dagen med nackspärr så ingen träning idag heller. Tidigt imorse gjorde jag en indisk kyckling gryta som fick stå och puttra några timmar, Hanna som varit hemma fick mot protest röra om ibland
Dagen började på jobbet med att Kiki färgade mina bryn, sedan hämtade jag Hanna och Linn och vi åkte på manikyr, den här veckan har jag gjort fler skönhetsgrejer än jag brukar göra på ett halvår i vanliga fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.