Hamutzim. knallgul, knaprig pickles med amba2015-10-16. Hösten är inläggningarnas tid. Men varför nöja sig med de gamla vanliga smakerna när en färgstark hamutzim passar så mycket bättre i falafeln
Igår gjorde jag gnocchi. Det var första gången som jag gjorde det, gnocchi är italienskt och kan göras på flera sätt men dem vi åt var gjorda av potatis
Shifta eller ”erog tawa” är smakrika köttfärsbiffar som är en variant av kebab. Färsen kryddas med många goda kryddor, persilja, tomat och blandas i en smet för att sedan stekas i olja
Hej fina ni. Idag efter spinningen så gjorde jag min favoritsallad, detta tillsammans med linsgrytan som vi lagade i DEN HÄR videon är mina favoriträtter just nu
Bring mixture to a boil and (without stiring) cook the sugar until dark amber. (The sugar will go from white, to yellow to light amber, medium amber and then dark amber - a kind of reddish brown)
Bring mixture to a boil and (without stiring) cook the sugar until dark amber. (The sugar will go from white, to yellow to light amber, medium amber and then dark amber - a kind of reddish brown)
Min mamma fyller år idag så jag tog faktiskt tag i saken att baka en tårta till henne. Jag själv äter inte sånt här men jag har velat baka den så länge så nu fick jag äntligen en anledning till att baka den
Igår plockade jag fram kokboken från Djurens Rätt. Nu under de senaste 2 veckorna när vi hällt på med flytten så har vi inte riktigt haft orken till att laga någon ordentlig mat, vi har ätit ganska mycket substitut vilket jag inte tycker är helt bra
Det har varit mycket i helgen, både nu i uppstarten av mitt företag så jag har jobbat en del och även så fyllde min pappa 50 i helgen så vi hade lite kalas för han här hemma så bloggen har fått lida
Sötpotatis är min nya craving, det är verkligen så så gott. Visste ni att sötpotatis egentligen inte ens är en potatis utan faktiskt en ört av av typen vindeväxt
t Eriks Amber Ale, Sverige, nr 1414, 16 kr Napa Smith West Coast IPA, USA, nr 1681, 22 kr2012 Königsmosel Riesling, Tyskland, nr 7469, 69 krTill varmrätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.