1. Blanda samtliga ingredienser till fördeg, täck med duk och låt vila en timme i rumstemperatur. Tillsätt resterande ingredienser, smöret klickvis och och bearbeta till en smidig deg, spara lite mjöl till utbakning
Semle & Go - Inbakad semla. 13 januari 2019 @ 18. 28. För något år sedan när jag åt min underbara JulStolle, som jag bakar till varje jul så kom jag att tänka på Semlor och fick idén att smaksätta stollen som semlor med kardemumma och fylla med lite extra marsipanfyllning
Det finns två sätt att göra glasskrämen. Alternativ 1. (använda glasskräm som fyllning i tex tårtor) Vispa ihop mjölk och marsanpulver till vaniljkräm, ställ in i kylskåpet några minuter för att stelna
Fettisdag, sol, snösmältning och en rejäl dos av vårkänslor. Kan det bli bättre. Idag är verkligen en sådan dag då man går en lång härlig promenad och njuter av att solen kittlar lite på näsan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.