Se till att inte övergrädda dem, de är godast när de är lite sega. Min pappa och hans fru bor så himla vackert och jag skulle gärna vilja kunna passa på att vara ute en stund
Ut kommer en plåt härligt kladdiga chokladmuffins med småsega kanter. Vissa dagar vill man bara att bakningen ska vara snabb, okomplicerad och lätthanterlig, och enklare än så här blir det inte
En tårta hör iallafall till och då Fabian och jag slagit våra kloka huvuden ihop kom vi fram till att en hallon/jordgubbs/kinderägg/maltesers/finger/chokladtårta måste vara den absolut snyggaste och godaste kombinationen
Jag har toppat hela härligheten med hårda gräddkolakarameller och lite flingsalt. Kladdkakor är alltid poppis och det är jag övertygad om att den här kladdiga, kompisen också kommer att bli
Samtidigt är det viktigt att inte grädda för länge, då blir kakorna hårda i stället för sega. Efter att ha ändrat siraps-, socker- och mjölmängder, kylt degen/inte kylt degen, ökat på ochminskat jäsmedlet i sammanlagt sex försök fick jag äntligen till dem
Eller ska du bjuda en glutenallergisk vän på fika och vet inte riktigt vad du ska hitta på. Häll upp i en (gärna bröad, finns glutenfritt ströbröd) avlång ugnsform och grädda mitt i ugnen ca
Då brukar de bli så där gott segaoch kladdiga. Spontanbakning blir det då och då som i förra veckan när W hade flera kompisar här och de ville ha fika men frysen gapade tom
Bunken ska kunna vändas upp och ner utan att smeten rinner ut. Vänd sedan ner maizena, socker och lakritspulver och vispa snabbt tills smeten blir glansig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.