Hej hopp och hallå, är det inte helgen som står och knackar på dörren. Jo men det var det visst. Efter att ha jobbat lördag respektive söndag de två senaste helgerna ska det bli skönt med en två dagars helg
Tillsätt lagerbladen. Häll detta i kastrullen så att det täcker köttbullarna. Gillar man inte rulla kåldolmar - då kan man använda strimlad surkål och forma köttbullar i stället
(klicka på bilden för en större bild). - Delasurkålsbladen i två halvor (dela inte om bladen är små). - Fördela färsen på surkålsbladen, vik in sidorna och rulla ihop till dolmar
Koka ris och skär upp färska grönsaker undertiden. Hoppas det smakar bra. Jag serveradeden här quornsåsen med jasminris, rödkålssallad med senapsdressing, lite paprika och färskt bröd som pappa köpt med hem
Tomt kylskåp, riktigt tomt, så det fick bli en storhandling i dag. Vegetariska biffar. Hade som vanligt ingen handlingslista eller veckomeny, så fick väl med mig ungefär hälften av vad jag hade tänkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.