Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Sarma

Sarma

Börja med att koka upp riset. Skär ut mitten på surkålshuvudet, då det blir lättare att dela på bladen senare
Sarmale de post/ Vegetariska surkålsdolmar

Sarmale de post/ Vegetariska surkålsdolmar

(8 port. )1 surkål, ca 1 kg 1 kg champinjoner2 st. gula lökar1 morot1 palsternacka1 bit rotselleri2 st. vitlöksklyftor100 g risca 1,5 l vatten2 glas vitt vin6 msk tomatpastatimjan, dillsalt, peppar- Rensa och hacka champinjonerna
Rullad köttfärs med surkål - Sarma

Rullad köttfärs med surkål - Sarma

Ingredienser. 1 surkålshuvud. 1 flaska Perstorp ättika. Vatten. 500 g fläskfärs. 1½ dl ris. 1 gul lök. 2 tsk paprikapulver