Skär fläskfilén i smala skivor och krydda med Roasted Garlic & Pepper, lägg sedan över dem i en panna och stek på hög värme i 1-2 min på varje sida så de får fin färg
En matbloggare som verkligen kan sin glass (och all annan matlagning) är Annika på Smaskens. nu. Och redan efter att ha provat endast ett recept, på drömlik (ok, dreamy låter bättre) mangoglass tror jag bestämt att hon dragit ner mig i glassträsket
Rödbetor brukar jag äta våffelskivade och inlagda på burk till pytt i panna men jag tänker varje gång jag äter färska kokta, speciellt på krogen, att det måste jag ju göra själv någon gång
Bakade bovetefrallor igår och var sugen på något smarrigt pålägg. Basilikan i fönstret hade växt till sig och jag hade precis inhandlat soltorkade tomater
Hej. Helgen kommer lika snabbt som den försvinner tycker jag. Denna veckan har jag i stort sett nästan varje dag tills idag förberett en förlovningstårta men olika steg
L köpte hem en burk Nutella för några dagar sen och sen dess är det ett evigt tjat om att få äta Nutella på vetekakorna, hon älskar det, och det kan jag förstå för Nutella är ju bara så gott
Med helgen inom räckhåll så är ni säkert sugna på något extra gott att stoppa i er och det ska ni så klart få, vad sägs om en vildsvinsfilé med ett helt sanslöst gott potatismos och vitlökssmör
Vacker att servera och sanslöst god. Börja med en glasform eller liknande (rektangulär är att föredra, ca 20 x 30 cm) och lägg ett lager med sandwichglassar i botten
Kvällens middag, något så sanslöst god blev den om vi får säga det själv. Ytterligare en isandes kall dag har dragit förbi och snart är ännu en helg över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.