Smält chokladen i en tjockbottnad kastrull med smör. Smält chokladen med smöret. Toppa med florsocker. Smörj en liten form (ca 16 cm i diameter) med smör
Toppa med smakrik riven ost och gratinera i ugn i ca. Och en god sallad. Serveras med fördel till pressad potatis, eller annan potatis, men går nog även utmärkt till pasta eller ris
Jag längtar verkligen tills det blir lite varmare och riktig glassäsong (även om jag själv kan äta glass mitt i vintern) så att jag kan bjuda alla bekanta på glass och därmed ha en ursäkt att göra mer och prova nya recept
Har nog pratat om detta med henne i flera veckor nu så det blir bara större och större. Jättegod och mustig choklad/kaffesmak men utan socker och gluten
I mina ögon är de vinnare, speciellt med de här goda rödbetorna som är fyllda med ädelost. Nu har jag fortfarande inte gjort det men jag har ännu en gång fått smaka på fantastiskt goda rödbetor och jag bara måste bjuda på receptet som kockarna var snälla att ge mig
Skär kakan i tårtbitar och servera med blandade bär och vispgrädde. Gör i ordning chokladglasyren genom att hetta upp grädde i en kastrull tills den nästan kokar och ta den från plattan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.