*Jag hade en tomatsås hemma sedan innan, gjord på bland annat krossade tomater, tomatpuré, ketchup, vitlök, lök, svartpeppar, salt, agavesirap, vitvinsvinäger och citronsaft
Skär köttet ilämpligabitar och stek dem på hög värme runt om. Smaka av med salt och peppar och red av den med litesåsredning om du vill ha den tjockare
Blanda sisti färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarnapå medelvärme. Smaka av kryddsmeten och se om du behöver tillsätta någon krydda innan du häller i hacket från fetaosten, tomaterna och mozzarellan
Silaav och skölj snabbt av med kallt vatten. Koka upp vatten och stäng sedan av värmen. Detta recept är en förenklad versionpå nudlar och som jag ofta lagar under stressiga dagar när jag vill få upp en god middagpå bordet
Jag tror jag använde migav salt, peppar,hackad vitlök samt färsk chili förra veckan, sen smörstekte jag färsk, grön sparris och toppade rätten med finhackadpersilja
Lyft försiktigt upp dem och låt oljan rinnaavpå ett papper innan de serveras. Jag vet inte hur mycket av allt jag använde men dessa ingredienser hade jag i
Men grönkålen, den gjorde vi för en vecka sedan – så den ligger också på lut i frysen. Det funkade jättebra och gav en litemildareviltsmak år köttbullarna
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Börja med att lägga gelatinbladeti blöt. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Oxfilépå bädd av frästa grönsaker. Tanken var att vi denna lördagskväll skulle gå ut att äta på restaurang men så kom vipå att det faktiskt är både billigare och trevligare att laga mat tillsammans hemma och så fick det även bli
Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnaspåtraditionella kärleksmums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.