Ta bort pannan från värmen och vänd i räkorna så att de bara blir lite varma. I denna fantastiska Jamie Oliver skapelsen kan du ta i lite vad du känner för i den mängd du vill, det kan liksom inte bli dåligt
Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman. Jo, lätta på det sättet att det krävs få ingredienser, det är enkelt att blanda smeten och att grädda dem, men i n t e att forma dem…
Idag har jag skapat god mat. Har gjort en kanongod paj - en paj jag verkligen rekommenderar. Det är verkligen en ljuvlig smak på denna maträtt - som hela familjen åt med god aptit
Köttfärs1 påse tacokryddaSvartpeppar1 liten lök finhackad3 vitlöksklyftor, pressade 1 rulle smördegRiven ost1 burk cremé fraicheca 1 msk paprikakrydda och ca 1 msk chilikrydda4 matskedar smält cheddar från Tex Mex Santa Maria Rulla ut smördegen i formen och forma den så att den täcker hela pajformen och nagga med en gaffel. 4 matskedar smält
Amir verkar ha en förkärlek för öl, och det är ju inte fel, så vi gjorde som han rekommenderar i boken och drack en fruktig ale till Ribsen, himla gott,
Kall öl till maten känns verkligen som ett måste i värmen. Pintxos är en ny bekantskap för mig, men nu när jag läst på vet jag att det är små tapasliknande tilltugg från Baskien, ett litet område mellan Spanien och Frankrike, som nästan alltid har en bas av tunt bröd
-) Det mest exotiska jag hittar i samlingen är typ Risi e bisi och polska lådor av olika slag. Vardag är ju vardag och ibland blir det inte den piffigaste och vackraste matenmen den mättar och smakar gott ändå
Skär ner paprika i mindre bitar och lägg i tillsammans med champinjoner + lite av spadet. Idag ville jag laga mat… Men orkade inte… Men jag gjorde det ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.