Imorgon lagar jag baskiskapintxos till lördagsmyset. T ex Cola-Ribs, som tar sin lilla tid i ugnen, och Pintxos, smårätter man sitter länge och plockar med över ett glas vin eller en öl
Kakorna gräddas i ugnene på 225 grader i 7 minuter. Förra helgen bakade jag pepparkakor efter det här superbraiga receptet som kommer från min mammas vän Pia, tack så mycket för det
Det fanns både surdeg på vete och på råg och igår testades ett bröd på vetesurdegen. Jag följde receptet som stod på förpackningen och det blev ett himmelskt gott bröd
Mat att äta minst en gång i livet . Vi var på KOSTA SPA och han med lite shopping på också. PIlgrimsmussla med örtoljaI år fick jag nog den bästa julklappen ever
Lägg detta i en liter köttbuljong och klyfta ner tomaterna med skalet på. I den här bokden finns även recept och idag tänkte jag bjuda på ett ur hennes fina bok, hoppas att det passar någon
Rensa och skär fiskarna till fina skinn- och benfria filéer. Fisksoppa med tomat och apelsinaioli. Kassera alla musslor med trasigt skal eller de som inte sluter skalet när du knackar på det
Om det inte fastnar någon smet på stickan är kakan klar. Ställ på låg värme. Strössla kokosflingor ovanpå och skär upp kakan i så många bitar du tycker är lagom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.