Den första veckan på jobbet efter semestern satte sina spår. Jag däckade i går kväll. Inte av överansträngning, för att vara ärlig, utan snarare av ovana vid att gå upp på morgnarna och att ägna mig åt något annat än att njuta av dagen
Smaklig spis. Mest av den enkla anledning att vi kört lite av en frysrensning på senaste tiden, dels för att det verkligen behövs ibland men också för att vi väntar en trevlig leverans nästa vecka som behöver frysplats
I vår familj gillar vi smoothie som ni säkert har förstått sedan tidigare Vi drack en smoothie efter kvällens middag och här följer receptet till er fina läsare
Det här receptet brukar vi göra hemma runt jul och nyår varje år. Det är ofantligt gott och inte heller svårt att göra om man är snabb, köldtålig och inte har så bråttom
Visst har ni väl provat grissini (brödpinnar) någon gång. De brukar finnas på de flesta italienska restauranger och finns ofta även att köpa på mataffären
Läs hela beskrivningen först så du planerar måtten lämpligt. De angivna måtten är bara riktmärken. Häll vatten i en wok eller djup stekpanna (mängd beroende på hur mycket pasta som ska kokas)
Smaklig spis. Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Smaklig spis. Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.