Tillsätt tillsist mandelmjölet och en nypa Himalayasalt. la visat sig har en skyddade effekt på vårt hjärta och honung har utöver en väldigt antibakteriella egenskaper visat sig öka fettförbränningen i våra kroppar
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta påkladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kladdkaka. En form på 20 cm ger 6-8 bitar, om du gör en tunnare kladdkaka i en 22 cm-form räcker den nog till 8-10 bitar. Sätt ugnen på 175 grader, ugnsgallret ska vara i mitten. 2 dl vetemjöl, 0,5 dl kakao, 2 tsk vaniljsocker samt en nypa salt. Blanda sedan ner 1-1,5 dl kolasås från tub och en rejäl nypa flingsalt
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Sätt ugnen på 225 grader. Tryck ut i form och baka på 8-10 min i mitten av ugnen. Sätt ugnen på 225 grader
Lägg på lite färska bär och servera med lättvispad grädde eller krämig vaniljglass. Om den får stå ett tag blir hinner kladdet sätta sig och kladdkakan blir perfekt
Blanda därefter mandelmjöl, hasselnötsmjöl, kakao, bakpulver, havsalt och vaniljpulver i en skål. Jag tillagar mer än gärna något extra smaskigt på helgerna och tänker att jag ska ta tillvara på lusten som finns just nu
Jag använder salta jordnötter, som passar bra ihop med den söta chokladsmaken. Så här på tisdagsfördmiddagen tänkte jag lägga upp ett mycket smarrigt recept (eller nåja, bakverket är smarrigt) av en kladdkaka
Korven är en så kallad spickekorv, en saltad korv vilket syns tydligt på den vita utsidan. Spicke är ett gammalt skånskt uttryck för att något är saltat och att det ska ätas rått utan att bli tillagat, ja förutom att det röks eller torkas och i detta fallet kan man göra vilket som
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.