Kladdkakamed glasskula, saltkaramellsås & rostadehasselnötter. Skär upp bitar av kladdkakan och lägg på tallrikar, lägg på en glasskula, ringla över såsen och toppa medhasselnötterna
Receptet hittade jag i tidningen Lantliv Mat & Vin, för övrigt en mycket bra mattidning tycker jag. Jag bjöd på kycklingwok och till efterrätt blev det en glutenfri kladdkaka
Salta och svartpeppra. Hur gott som helst ihop med potatisen och knapriga hasselnötter. Det här åt vi till chilimarinerad och grillad entrecôte och trots stor misstänksamhet från två av gästerna medan potatisen var i ugnen (det luktade skunk, eller fotsvett tror jag någon sa
En otroligt god kladdkakamed smak av kola och med en salt touch. Kladdkaka. Rör ner den karamelliserade mjölken, strösocker, salt och vetemjöl i det smälta smöret, rör till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.