150 g smör 2 ½ dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk kanel ½ krm salt 2 ½ dl vetemjöl 2 ägg pärlsocker att strö på Smält smöret i en kastrull och rör i övriga ingredienser. - Läs hela inlägget här 150 g smör
Lägg på lite färska bär och servera med lättvispad grädde eller krämig vaniljglass. Om den får stå ett tag blir hinner kladdet sätta sig och kladdkakan blir perfekt
Inte en vanlig med socker och mjöl förstås, utan en nyttig och proteinrik variant. Detta recept har jag tagit direkt ifrån Emmys Liv, och jag gillar den skarpt har gjort den fler gånger än jag kan komma ihåg, haha
Tror dock jag sparar kladdkakan till helgen eller något annat lämpligt tillfälle, men om ni vill baka finns här mitt bästa receptpåkladdkaka - denna variant med en riktigt god lakritskolafudge på och passar utmärkt att servera med grädde och färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.