Denna kladdkaka som jag personligen tycker kan vara minst lika god som en vanlig kladdkaka, innehåller inget tillsatt socker i huvudtaget, utan får all sin sötma från torkade ekologiska dadlar och lite honung
Jag lade upp allt på ett stort runt fat, fetan i mitten och dadlarna runtom med varsin tandpetare i. Desserten gjorde jag redan på onsdagskvällen, så den var klar
Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansiga tillsätt bönorna och mixa tills du får en deg. Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta påkladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansiga tillsätt bönorna och mixa tills du får en deg. Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats
Om den får stå ett tag blir hinner kladdet sätta sig och kladdkakan blir perfekt. Lägg på lite färska bär och servera med lättvispad grädde eller krämig vaniljglass
Forma smeten till minibars och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 225 g dadlar, urkärnade. 1225 g dadlar, urkärnade 200 g kokosflingor 1 tsk vaniljpulver 0,5 tsk kanel 1,5 dl kokosgrädde 1 lime, skal av
Till kaffet blir det denna vita kladdkaka med söta små tomteluvor. I kväll sparkar vi igång med julgröt, nygriljerad skinka på hembakat vörtbröd och trevligt sällskap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.