Jag köpte även en påse buffelmozzarella och en kruka basilika. Tortiglioni med mozzarella, färsk basilika och ugnsgrillade tomaterCocktailtomaterPastaMozzarellaBasilikaOlivoljaSalt + pepparGör så här
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Salladskrydda. Går att äta på flera olika sätt men jag föredrar att äta det på detta vis som ni ser på bilden, så fantastiskt gott
När det sen är dags för servering stek kycklingen med skinnsidan neråt så det blir knaprigt, vänd sen och stek på andra sidan så det får lite färg där med
Idag har Olivia haft kalas igen, på eftermiddagen kom släktingar och fikade blåbärspaj, äppelkaka, kladdkaka med päron och After Eight , dajmtårta , kladdkakemuffins och kokosmuffins
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Krydda med körvel eller persilja, svartpeppar och örtsalt. Sätt igång ugnen på 180C. med smör och kokosfett i ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig. ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig
Lägg på strimlad basilika (eller torkad) och sedan strimlade soltorkade tomater. Välj någon typ av rökt "finskinka" som prosciuotto eller serrano och satsa på färsk basilika i stället för torkad
Häll på crème fraiche, vatten och kalvfond, och låt allt puttra ihop i stekpannan. Stek fläskfiléskivorna i maragrinet tills den fått fin färg på båda sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.