Tiden tickar förbi och annat som skulle vara medpå denna påskinspirerade middag förbereddes. Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan
Placera på ett fat och ringla över ljus sirap över steken och under. Haricotsverts. Häll över stekspadet genom en sil ned i kastrullen, koka upp och späd med vatten (mjölk)
Blanda ihop vinägretten och häll den påsalladen. Idag har det varit mulet och grått hela dagen, men jag vill inte riktigt tro på att sommaren är över utan solen kikar snart fram igen
2 450 g små potatisar 2 tsk olja salt och peppar 150 g haricotsverts 1 msk smör ca 300 g rostas (alt rostbiff) 1 dl bearnaisesås Lägg till i inköpslistan
Fredrik på väg ut i matsalen med Oxfilé Charlemagné. När jag arbetade på Hotell Malmen i Stockholm på glada sjuttiotalet så serverade vi ofta helstekt Oxfilé Charlemagne på stora silverfat
som en del av en större tallrik med massor av olika sallader. Den smakar extra gott toppad med smulad, mogen fetaost och är ett bra komplement till kött eller fisk, eller på vår favoritsätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.