som en del av en större tallrik med massor av olika sallader. Den smakar extra gott toppad med smulad, mogen fetaost och är ett bra komplement till kött eller fisk, eller på vår favoritsätt
Jag har verkligen fått dille på goda sallader. Mycket grönsaker och underbart gott och mättande. Till en portionca 1 dl kokt matvetenågra färska champinjoner, skivade och frästa i lite olja - krydda med salt och pepparen bit av vardera palsternacka, morot, rödbeta, paprika och squash – skurna i bitar och rostade i ugnen med lite olja och krämig balsamvinägerlite strimlad rödlökca 1 dl stora vita bönor½ avokado skuren i bitarfärsk bladspenatlite pressad citronLägg upp allt på en tallrik och njuuut
Lägg upp sallatsbladen på ett stort fat, toppa med de ljumma grönsakerna och strö på pecorino-osten. Lägg dem i en stor långpanna och blanda med sardellerna och oljan från dem
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Fördela det grönsaker och aprikoser på ett fat. Ringla dressingen över salladen och sprinkla de rostade solroskärnorna över
Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. Salladen som skulle bestå av rödkål, apelsin, persilja och rostade valnötter påbörjades så att denna kunde stå och dra till sig smakerna något
Grönsaker och Sallad -. Den serverades till stekt torskrygg och rostadegrönsaker och halloumiost. Dela grönsakerna, tomaterna halveras, löken delas i klyftor, så även paprikorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.