Stefano Catenacci talade om grillkrydda - och om färdigköpt potatissallad med grillkrydda - Tommy Mylliäki om att äta Heinz vita bönor i tomatsås direkt ur burken
I vårt kök har vi gärna dessa produkter hemma. "Pure creamed coconut" När man vill ha en tydlig kokossmak utan att behöva blaska till en maträtt med kokosmjölk
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.