Kanelbullar
Matkoma
Matkoma
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk (10 g) hel kardemumma
  • 150 g smör
  • 1/2 paket (25 g) jäst
  • 2 1/2 dl (250 g) mjölk
  • 2 1/2 dl (250 g) vatten
  • 1 1/2 dl (150 g) socker/fint råsocker
  • 1 tsk (6 g) salt/havssalt
  • 14-15 dl (850-900 g) vetemjöl/vetemjöl special
  • 2 msk (20 g) kardemumma kärnor
  • 200 g rumstempererat smör
  • 1 1/2 dl (135 g) socker/fint råsocker
  • 1 msk (9 g) vetemjöl
  • 200 g rumstempererat smör
  • 135 g socker/fint råsocker
  • 2 1/2 msk (20 g) mald kanel
  • 1 msk (9 g) vetemjöl
  • 1 msk (10 g) hel kardemumma
  • 150 g smör
  • 1/2 paket (25 g) jäst
  • 2 1/2 dl (250 g) mjölk
  • 2 1/2 dl (250 g) vatten
  • 1 1/2 dl (150 g) socker/fint råsocker
  • 1 tsk (6 g) salt/havssalt
  • 14-15 dl (850-900 g) vetemjöl/vetemjöl special
  • 2 msk (20 g) kardemumma kärnor
  • 200 g rumstempererat smör
  • 1 1/2 dl (135 g) socker/fint råsocker
  • 1 msk (9 g) vetemjöl
  • 200 g rumstempererat smör
  • 135 g socker/fint råsocker
  • 2 1/2 msk (20 g) mald kanel
  • 1 msk (9 g) vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.