Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Medan du vispar vidare med elvispen tillsätter du mjölken och sedan det smälta smöret i omgångar. Servera kakan varm med vaniljglass eller ljummen med vaniljsås
Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Torka av filéerna och krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Servera med sockerärter. Skeda över marinad 2 och toppa med strimlad salladslök och basilika
Skölj, torka och ansa kycklingfiléerna. Gärna i ugn med något gott täcke över sig. Du som inte vill äta kyckling kan nog med ganska gott resultat använda quornfiléer i stället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.