Saffransskorpor. Förra året blev det ganska många lussekatter över så när det var dags för frysresning tidigare i höstas så passade jag på att göra dessa härligt goda saffransskorpor av lussekatterna
Ingredienser Portioner. Ger ca 50 skorpor 100 g smör 1/2 g saffran 1/2 tsk salt 100 g sötmandel 100 g vit choklad 6 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 dl torkade tranbär 3 ägg 2 1/2 dl socker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Saffransskorpor - socker och glutenfria 2013-12-01 13. Det här receptet fick jag av en bekant för ett tag sen och det blir fantastiskt goda skorpor som både är socker och glutenfria
-) och först ut är saffransskorpor, ville testa något nytt så det blev skorpor med smak av apelsin och choklad, goda blev det, men jag föredrar nog saffransskorpor som de är, nu tog apelsinen och chokladen över och gjorde att de inte smakade så mycket saffran men himla goda ändå
. Ingredienser till cirka 50 st. ½ g saffran (1 paket) 75 g rumsvarmt smöt 2 dl strösocker 2 ägg 5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 100 g hackad mörk choklad 1 dl skållad och hackd sötmandelGör så här
För ett tag sen var vi på middag hos min mans bror och hans fru och då bjöd de på jättegoda saffransskorpor till kaffet och de var så goda att jag ville göra egna saffransskorpor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.