Har ni saknat mina rullar. Jag har faktiskt gjort det. Så nu blir det inlägg om rullar igen. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Det här är väl egentligen mer av en receptidé, än ett egentligt recept. En perfekt förrätt som både går snabbt att göra och iprincip är omäjlig att misslyckas med
Detta frasigtsmaskiga recept hittade jag på minfavoritsida av inspiration – Pinterest. Ursprungsreceptet var egentligen med Nutella men jag valde att fylla de krispiga rullarna med dulce de leche istället
Tina smördegen. Finhacka purjolök, bambuskott och vitlök. Med finhacka menas *fint*. Bryn ovan i hälften av matfettet, sänk värmen och låt mjukna i fem minuter
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten och laktosfri, japp där fick jag något att bitai, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Den är sockerfri, glutenfri och (om man vill) även laktosfri. Vi har testat många nyttigaversioner av kakor, bakelser, bullar och pajer men interiktigt lyckats bli helt nöjda med smaken man är "van" vid
Skär kycklingfilé och bacon ibitar. Skala vitlöken och mixatill en färs tillsammans med kyckling. Lägg i bacon, hackade tomater och basilikablad och kör tills allt är blandat
Och resultatet av mitt baklöfte gör återigen entré, denna gång en spinn på Gordon Ramsays Chocolate & Mint caramel cake – bortsett från mint och caramel och allt socker
Stöt saffran och litesockeri en mortel. Smält smöret i en kastrull. ½ dl strösocker. Blanda alla ingredienser utom citrusskal, olja och sockeri bunken och arbeta ordentligttill
Jag har visst snöat in på med mango och avokado. Jag gjorde ju en god salsa förra veckan och idag provade jag att göra rispappersrullar med samma ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.