Godmorgon fina du❤️ det är massa minusgrader ute så brasan är i full gång här gemma och jag sitter uppkrupen i soffan och vet inte hur jag ska orka mig härifrån
Detta recept fick jag för några år sedan av min gamla arbetskamrat Anna. Muffinsarna är jättegoda och dessutom snabbakade, perfekt när man inte har så mycket tid men ändå vill servera något gott
Expressen, Allt om LCHF, Julbak, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Det är ju särskilt kul när ett recept får pryda ett omslag på en tidning och det var just vad detta recept och bild fick göra i Expressens november nummer 2015
Gjorde lite mumsiga saffransmuffins förra veckan, saffran är så gott och hör verkligen till julen. För att göra dom lite roligare så hällde jag på lite glasyr, strössel och en snögubbe
Foto. Johannes WätterbäckGillar du saffranspannkakor men vill undvika vetemjöl och socker. De här saffransmuffisarna fungerar som ett skapligt komplement till saffranspannkaka
Åh vilken härlig kväll. Först ett bra träningspass och sedan en välbehövlig storstädning av huset. Då är det skönt att sätta sig ner i soffan sedan kan jag lova
Jaha ja, julen närmar sig och här på bloggen har det varit TYST ganska länge nu. Det går lite upp och ner när det gäller bakning och matlagning och senaste tiden har det varit mycket med skolan så hinner inte riktigt med det jag vill i köket
Sätt ugnen på 200 grader, riv mandelmassan och vispa ihop den med smör och socker. Tillsätt äggen ett i taget och vispa till en fluffig smet, rör därefter ner saffran, rivet citronskal och citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.