Bakverk

Bakverk

Pitekaka

Pitekaka

Ingredienser Portioner. 30 st 7 dl vetemjöl 1 msk bakpulver 4 tsk vaniljsocker 1 ägg 3 dl socker 3 dl mjölk 100 g smält smör Topping 1/2 dl kakao 5 dl havregryn 1 1/2 dl socker 200 g smält smör Lägg till i inköpslistan
Nybakat filmjölksbröd

Nybakat filmjölksbröd

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Smörj en avlång brödform ca 1,5 liter. 3. Blanda samtliga torra ingredienser. Rör ner filmjölk och sirap
Kokostoppar med brynt smör

Kokostoppar med brynt smör

75 g smör 2 ägg 1 dl strösocker 200 g riven kokos [knappt 5,75 dl]. Doppning100 g mjölkchoklad
Leilas jättegoda kolasnittar

Leilas jättegoda kolasnittar

100 g smör, mjukt 1 dl strösocker 2 msk ljus sirap 2,25 dl vetemjöl 0,5 tsk bikarbonat 1 tsk vaniljsocker 1 tsk malen ingefära
Chokladpinnar

Chokladpinnar

200 g smör. 1 dl strösocker. 3. 5 dl vetemjöl. 1 dl potatismjöl. 0. 5 dl kakao. 5 tsk bakpulver. 2 tsk vaniljsocker
Dubbla favoriter

Dubbla favoriter

200 g smör. 1 dl strösocker. 3. 75 dl vetemjöl. 1 dl potatismjöl. 0. 5 tsk bakpulver. 1 tsk vaniljsocker. 50 g mörk choklad
Jordnötsgaffelkakor

Jordnötsgaffelkakor

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Rör smör och socker poröst. Tillsätt resterande ingredienser och blanda till en smidig deg
Kladdkaka med lakrits och hallon

Kladdkaka med lakrits och hallon

125g mörk choklad. 100g smör. 2,5 msk lakritspulver. 1 tsk vaniljsocker. 1 krm salt. 2 dl strösocker. 2 ägg. 1,5 dl vetemjöl