Smält smöret försiktigt i en liten kastrull tillsammans med saffran. Om du gillar russin är det bara att slänga i en näve – men det är minst lika gott utan
I lördags bjöd jag på denna jättesaftiga saffranskakamed mandelmassa och äpplen. Den smakar mycket saffran och smälter nästan i munnen, inte i närheten av en torr saffranskaka
Glutenfri saffranskakamed lingongrädde och historien om nyckeltjuven. Någon hade namnsdag i går, och jag passade på att bjuda mina arbetskollegor på årets första saffranskaka
Nu kommer jag få baka en sånhär till, för denna lär vara slut innan söndag, men annars passar ju denna saffranskakamed citronglasyr och kokos perfekt till adventsfikat
Riv mandelmassan och blanda med mjöl, socker och salt i en bunke. florsocker att toppa med. Rör ner choklad och saffran i det smälta smöret efter att du har tagit bort kastrullen från plattan
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Vispa ner potatismjöl och vetemjöl blandat med bakpulver. Saffran- ochrussinkakor ca. De hade vi när jag jobbade på Café Skonterten och de var väldigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.