Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis Fiskgryta 2 morötter 1 purjolök 2 dl vispgrädde 2 1/2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk majsstärkelse 1/2 g saffran salt och peppar ca 600 g sejfilé 400 g romanticatomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Häromdagen åt jag en fantastisk saffransgryta på cafe´ Hilma Sofia. Ett stående inslag i programmet "Sveriges Mästerkock" är att deltagarna till smak och form ska efterlikna en rätt som någon av proffskockarna lagat
Hacka löken och paprikan mycket fint och fräs den på låg värme så den inte bränner. Förbered din fisk, genom att skära i munsbitar, och häll upp räkorna i en skål, så de börjar tina
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.