Torsk & Saffransgryta
annelieg-6
annelieg-6

Torsk & Saffransgryta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1 Paket saffran
  • 400 gram torskfilé
  • 300 g morötter
  • 500 g potatis
  • 1 gullök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk tomatpure
  • En näve spenat
  • 500 ml grädde

Beskrivning

    1. Skär potatisen och morötterna i bitar
    2. Stek gullök och vitlöken i smör
    3. Ha i all saffran ur påsens innehåll
    4. Ha i potatisen, morötterna och grädden
    5. Krydda efter smak och låt puttra på låg värme i ca 10 minuter
    6. Skär torsken i bitar och häll i grytan tillsammans med spenaten.

    Låt puttra i ca 30 minuter.
    Servera tillsammans med vitlöksbaguette och en klick creme fraiche!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.