Riv chokladenoch mandelmassan och blanda med grädden. Förförande gott medchoklad. Blanda under tiden mascarponeosten med vaniljsocker och toppa ovanpå fikonen när de är klara
Ta upp degen ur skålen och knåda den smidig med resten av mjölet. Pensla bullarna med vispat ägg. En liten extra twist på dessa bullar i form av mandelmassa och mörk choklad
Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem medchoklad. Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassa och bittermandelolja
Riv mandelmassan och blanda med mjöl, socker och salt i en bunke. florsocker att toppa med. Rör ner chokladoch saffran i det smälta smöret efter att du har tagit bort kastrullen från plattan
Saftiga och fina saffranslängder med en oemotståndlig fyllning av mandelmassa och vit choklad. Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av degspadet
Jag hade kvar kanderade hasselnötter från nötchokladenmed flingsalt, en bit mandelmassa och nougat hittade jag i kylskåpet och torkade fikon hade vi köpt hem som vi alltid har hemma på julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.