-) Ochsaffransbullar ska inte penslasmed ägg. Ochsen kombinerar man det hela medden gamla välkända principen att "allt blir godare med smör" så får man detta resultat
Idag bjuckar jag på vanliga lussekatter (fast utan russin då ingen i familjen gillar det) ochsaffransbullarmedmandelmassa, massa smör, kanel och socker
Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Jag brukar alltid baka lussekatter till jul, men i år tänkte jag testa något nytt och då blev det saffransbullarmeden supergod fyllning gjord på smör, socker, mandelmassaoch apelsin
Blanda denmed olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta. Lägg dem i matberedare eller mixer tillsammans med matlagningsyoghurt, persilja och vinäger, mixa slätt och smaka sedan av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.