Kokosbottnarna är också goda precis som de är, eventuelltmed ett fotbad av mörk choklad. Jag gjorde vanliga chokladbiskvierhäromsistens, och då fick jag plötsligt lust och inspiration att även göra en kokosvariant medvitchokladoch citron
Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Jag ville ha dem vitaoch vintriga meden smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda medden krämiga fyllningenavvitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Bred ut lite smör och strö över hälftenavfyllningen. Förbered under tidenfyllningen. För att få ut det mesta avsaffranssmaken så blanda den gärna med lite lite sprit innan
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Som vanligt är det inga konstigheter alls att baka den här kakan och istället för att du kastar de där bananerna som har blivit lite bruna och något för mogna, så prova att baka den här kakan vetja, du kommer inte att ångra dig
Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp aven ballongvisp i det vita vinet. Garnera medden mixade spenaten, riv över lite citronzest ochavslutameden nypa flingsalt
Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Rör därefter smeten blank meden träslev och täck över. med plastfolie. Receptet kommer från boken Lyxlagat sött & gott av Frederik Zäll och Daniel Roos
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron ochvitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Bred krämen över rulltårtan och rulla ihop med hjälp av bakpapperet. Rulltårtan är glutenfri, men kan också lätt göras laktosfri med laktosfri färskost och laktosfri eller mjölkfri choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.