0,5 cm
tjock deg på ett lätt mjölat bord. Bred ut fyllningen jämt över degen. Greppa överdelen av degen och vik den över så att du får en halv vikning. Dela degen i avlånga remsor och gör små knutar genom att snurra remsan runt två fingrar som en nysta eller så gör man klassiska bullar. Lägg i bullarna på plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa ordentligt under en duk
13-15 min
tills bullarna fått en fin gyllenbrun färg
Så här gör du. 50 minuter. Saffransdeg. Börja med att göra en fördeg. Värm upp mjölken med saffran till fingervarmt och lös upp jästen i mjölken och blanda ihop det med vetemjölet
Mitt tidigare inlägg på saffransbullar har ju varit otroligt populärt vilket ju är jätteroligt. Därför tänkte jag fresta med ytterligare en variant på supergoda saffransbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.