Morgon. Baka till en smidig deg och låt jäsa i 45 min- 1 timma. Baka ut till limpor och täck över igen och låt jäsa ca 30 min. Grädda sedan som vanligt i ca 30 min på 200 grader
Koka potatis och morötter som serveras till. Kokta morötter. Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk
Häll smeten i en smord och bröad långpanna och fördela rabarberna däröver. Strö på pärlsocker och grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 minuter på 175 grader
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.