God morgon, ligger ännu kvar i sängen och njuter av att se solen stiga upp över åkrarna. Blev en tidig kväll igår tror jag gick och lade mig vid halv tio
Vilken härlig söndag vi fick. Sommarvärme och tid till höstfix, veckoplanering, en lååååång promenad med en kär vän och ett GOTT avslut med fin, fin middag
så det måste jag ju göra senare,,jag har nämligen vunnit något med bloggen och via bloggen. Söndagen förblir utan någon dessert eller kaka till kaffet, då fredag och lördagen bjudit på lite mer av det goda
lördagar ochsöndagar slår man kanske till med värsta frukosten med allt. redan februari på söndag. Tänkte vara tidigt ute med veckans helgmeny till er, så ni kan planera och kanske handla hem osv osv
Och nu tog denna sommarens semester slut. Vi har haft en toppenvecka då vi varit på bröllop, myst på landet och firat bröllopsdag på spahotell i Sundsvall
Hitta snygga cocktailglas, gärna lite gammaldags, och lägg dem i frysen. med smak av äpple och kanel. En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Att vara i Åre är verkligen avslappning och jag tycker det är perfekt att vara i backen tidigt, åka mycket på förmiddagen och äta lite senare lunch och inte nödvändigtvis åka mer efter lunch
Julen är över och jag gläds åt att börja laga mat igen som inte alls är julrelaterad. Idag tänkte jag bjuda på denna vegetariska lasagne som är väldigt krämig och god men utan den klassiska bechamelsåsen som jag inte tycker är speciellt god så i denna lasagne gjorde jag en krämig sås på kålrot, bönor, tomat, grädde och créme fraiche och massa gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.