Suget efter julmat har börja komma så smått och jag dreglar lätt när jag tänker på krämig Janssons frestelse, små delikatessköttbullar, olika sillar, rökta fiskar och allt annat gott
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Sätt på ugnen. TwitterFacebookPinterestRedditTumblrSkriv utE-postGoogleLinkedInGillaGilla Laddar. Och kardemummakaka till nybryggt kaffe är ju bara SÅÅÅÅ underbart gott
Hur mycket du vill ha beror egentligen på hur söt du vill ha din dryck. Färska, krispiga tulpaner har redan flyttat in i vasen på köksbordet – det piggar upp vilken helg som helst
Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Någon har bara tipsat om hur man sedan smaksätter den och även bakar bröd på vasslen som blir över. LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar
När jag tagit med tårtan, exempelvis för att bjuda pådenpå jobbet, har jag givetvis tagit med tårtbotten, kräm och mandelspån i separata behållare för att montera tårtan på plats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.