Glöm inte täcka över med lite plast. Gör såhär. Jag har tidigare presenterat lösningar på detta PROBLEM genom att blanda ut kvargen med yoghurt men nu har jag hittat Den Optimala Lösningen
Eftersom jag under hela barndomen varit med och tagit hand om löjrom, där en fisk innehåller bara en bråkdel av vad gäddan innehåller så kanske ni kan förstå min exstas över gäddans rom
Det varockså då som sparrisen fick sitt attribut som ”Kunglig grönsak”. Kokning av sparris har alltid varit föremål för diskussion och att koka denhär ädla grönsaken på det rätta sättet fordrar mera skicklighet och kunnande än bara tur
Jag försöker åtminstone hålla nere mängden för varje rätt och mycket kan vi göra förrätter eller goda luncher/fruncher av under kommande juldagarna, så egentligen gör det inget att det blir lite över
nymald svartpeppar. Lägg dem i formen och ös med marinaden. Vänd kyckling och päron 2-3 gånger under tillagningstiden. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.