Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Så mycket folk det var på vår gågata och så många blå små påsar man såg i händerna här och där. I morgon är det långlördag, fint väder lovar löpsedlarna så då lär det väl bli riktig trängsel, om vi känner Ystadsborna rätt
Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Något som vi däremot vet med bestämdhet är att vi drack en så himla god efterrättsdrink i fredags. Ja, den var så god så det blev en repris i gårkväll också faktiskt
Och är det något du ska sluta köpa och börja göra själv så är det just pressgurka. För den blir så mycket godare och är löjligt enkel att svänga ihop själv
Grilla köttet över glöden så att det får en fin grillyta, pensla gärna med överbliven marinad. Skär upp köttet i skivor och servera med grillad färskpotatis, bourguignonsås och dressad sallad
I somras på båtsemestern svängde jag ihop det här receptet och det blev så otroligt gott. Jag har gjort den flera gånger sedan dess, både som pastasås och som lasagne och det har blivit en av familjens favoriträtter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.