Blanda mjöl, marsánpulver, vaniljsocker, bakpulver och socker i matberedaren med kniven monterad. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och pensla dem med uppvispat ägg
Gör så här. Jättegoda om man precis som vi älskar saffran. De här sega saffranssnittarna är en favorit och bakas traditionsenlig hemma hos oss lagom till jul varje år
Jag valde att sedan doppa dem i vit choklad, men det går bra med mjölk- eller mörkchoklad också. Så här kommer ett förslag på temat och smaken, nämligen Saffransbiskvier
bakblogg, dubbeltsågoda, dubbeltsågoda kakor, dubbla kakor, dubbla nötkakor med kaffesmörkräm, inredningsblogg, kakor, kakor med kaffesmörkräm, matblogg, nötkakor, nötmarängkakor med kaffesmörkräm, småkakor, systrarna m, systrarnam
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.