Busenkeltårtasom nästan är som en chokladbiskvi. Bred ett lager nötcreme eller chokladcreme (bägge finns att köpa på burk bland bakgrejorna i affären) på en botten, ett tunt lager av chokladgojan du gjort själv på nästa och sedan resten av gojan ovanpå och runt tårtan
Så nu ni ska ni ge er ut att leta upp den där lergrytan som ni har någonstans i era gömmor för den är minsann på väg tillbaka Här kommer ett brödrecept där man använder just lergrytan
Det är en så himlarns smarrig kall såssom vi serverar er idag, en såssom ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
För att det ska bli så gott sommöjligt använd gärna krossade tomater av god kvalité (dom smakar så mycket mer än dom där billiga som bara smakar vatten och inte tomat) och gärna kalamata oliver (jag köper alltid urkärnade kalamata oliver, så goda)
Enkel och så god. Gör såhär. Riktigt god måste jag säg och till råga på allt, enkel. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.