Ta försiktigt loss papperet somrulltårtan gräddats på. Jag föredrar att låta Drömrulltårtan stå i kylen i minst en timme innan den serveras, mest för att smörkrämen ska få växa till sig och smaka gott och inte bara smör
D Tror det är extra mycket vaniljsocker i denna smet, det är det som gör slutresultatet så gott. Jo jag vet, alla lägger upp recept på kola just nu men jag bara måste göra det jag också
) Till efterrätt jag gjorde chokladkolapajensom jag fick smaka på i form av små tarteletter när jag var på presseventet med Dansukker och Daniel Roos för ett par veckor sedan
En sådan dag blev det med dennatårtan. Fortsätt sedan spritsa runt hela tårtan. Ni vet sådana dagar och tillfällen när det inte vill som man själv vill eller hade tänkt sig
Kanderade pekan-. Den här godingen skulle jag rekommendera till påsk. Toppa med små chokladägg istället för kanderade nötter om du vill ha den ännu påskigare, eller kanske en lyxig chokladhare från Lindt
Häromdagen testade jag ett väldigt enkelt recept på Brownies, här kommer det. Smält smöret i en gryta, blanda i alla de övriga ingredienserna förutom nougaten, rör om ordentligt
Rör ner ett ägg i taget i smör- och chokladblandingen. Rabarber, vit choklad och kardemumma är alla smaker som jag verkligen älskar och tillsammans kan de ju inte bli annat än fantastiskt
Vispa grädden och bred runt om och på tårtan. Koka upp smör, mjölk, vatten och kakao och vispa slätt. Kavla ut den gula marsipanen och ta ut blommor och sätt runt om tårtan
Nu har du gjort sommarensenklaste glass. skär tårtan i bitar i förväg så går det enklare att servera. Gräddningstiden beror på många faktorer, därför är det bra att hålla koll på kakan mot slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.