Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Känns bra att den inte bara blir stående där i hörnet i köket. Vi har faktisktväldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
Det som sker med den i ugnen tillsammans med andra rotfrukter och grönsaker, olivolja, salt, peppar, lite smoked paprika, italiensk salladskrydda, vitlök, flytande honung [färska kryddor om man har det hemma vilket jag tyvärr inte hade i helgen som passerade] är något magiskt och dessutom så sköter de ju sig helt på egen hand
Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Inläggetinnehåller annonslänkar till Ellos. God förmiddag FREEEEEEEDA. Här hemma är det fortfarande snorigt, hostigt och renoveringsstök (och min stukade pekfinger gör fortfarande ONT
IngredienserPortioner. 4 3 morötter 2 palsternackor 600 g fast potatis 2 msk olja 1 tsk rosmarin 2 vitlöksklyftor salt och peppar 4 kycklingfiléer 1 äpple 2 dl matyoghurt 1/2 tsk rosmarin 1/2 tsk honung Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala och skär rotfrukternaiskivor. Skär potatiseniskivor. Lägg skivornai grupper var för sigi en papprad långpanna och bred ut dem så att inga högar bildas
IngredienserPortioner. 4 600 g potatis 2 palsternackor 4 morötter 200 g rotselleri 1 msk olivolja salt 1 citron 3 kvistar färsk rosmarin Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
blandade rotfrukter, t ex palsternacka, vintersquash, morötter. Strö på salt, peppar och timjan. Lägg rotfrukter och vitlöki en stor långpanna (eller två mindre), ringla över olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.